Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απρίλιος, 2011

Κοπή πίτας του 2011

Εικόνα
 Από την κοπή πίτας της Βιβλιοθήκης με τον Σύλλογο Γυναικών Ραψάνης .

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ-Σχεδιασμός εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε χώρους ανάδειξης του πολιτισμού και του περιβάλλοντος».

Η  «ΔΡΥΑΣ»  Σωματείο για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον του Κάτω Ολύμπου, Ανατολικού Κισσάβου, Δέλτα Πηνειού και Τεμπών, ανταποκρινόμενο στο αίτημα των εκπαιδευτικών για παιδευτική αξιοποίηση των επισκέψεων σε μουσεία και γενικότερα σε χώρους πολιτισμού και περιβάλλοντος, διοργανώνει Βιωματικό Εργαστήρι με θέμα: «Σχεδιασμός εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε χώρους ανάδειξης του πολιτισμού και του περιβάλλοντος»

8η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Μια «πολιτιστική συμμαχία» που ξεκίνησε με την πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης Με παράλληλες εκδηλώσεις, δράσεις, χάπενινγκ πριν και κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, συμμετέχουν ενεργά μουσεία, ιδρύματα, φορείς της πόλης συμβάλλοντας στο εορταστικό κλίμα της μεγάλης γιορτής του βιβλίου και πλαισιώνοντας το πολιτιστικό πρόγραμμα της ΔΕΒΘ που αριθμεί 170 εκδηλώσεις. συστρατεύει τις πολιτιστικές δυνάμεις της πόλης για να υποδεχθούν την 8η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της την Πέμπτη 5 Μαΐου και για τέσσερις ημέρες.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Εικόνα
Οι μικροί επισκέπτες της Δημοτικής βιβλιοθήκης Ραψάνης  στόλισαν τις πασχαλινές  λαμπάδες τους , ζωγράφισαν και δραστηριοποιήθηκαν ευχάριστα στους χώρους της βιβλιοθήκης , την διάρκεια της μεγάλης εβδομάδας .

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Εικόνα
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Η Βιβλιοθήκη προετοιμάζεται για τον ερχομό του Πάσχα. με Δραστηριότητες για παιδιά, όλη την Μεγάλη εβδομάδα στις ώρες λειτουργίας της . Οι δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν  στολισμό  λαμπάδας και πασχαλινών  αυγών, ζωγραφική με θέματα των ημερών και ανάλογες κατασκευές .

Γιορτή λουλουδιών στη Ραψάνη

Εικόνα
Σύλλογος Γυναικών Ραψάνης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   Η Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Ραψάνης σας προσκαλούν στην ‘ Έκθεση Λουλουδιών    που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Ραψάνης το Σάββατο 16 Απριλίου και την Κυριακή 17 Απριλίου του 2011 . Ώρα έναρξής 10:00 το πρωί