Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτώβριος, 2011

Εορτασμός 28η Οκτωβρίου 1940 στη Ραψάνη

Μια λιτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της εθνικής εορτής στη Ραψάνη από την Τοπική κοινότητα Ραψάνης σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και τη βιβλιοθήκη. Στη Πλατεία της Ραψάνης μπροστά στο ηρώο 28-10-2011 και ώρα 11:00. Θα προηγηθεί δοξολογία στον ιερό ναό της Κοιμησεως της Θεοτόκου στη Ραψάνη.

ΡΕΚΟΡ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

Ρεκόρ τηλεθέασης όλων των ετών προβολής της εκπομπής, κατέγραψε με τη 2 η εκπομπή της φετινής σεζόν η « Κυριακή στο χωριό» της ΕΡΤ3 που ‘ήταν αφιερωμένη στη Ραψάνη Λάρισας την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011. Η εκπομπή από την Ραψάνη του Δήμου    Τεμπών είχε ανοδική πορεία μετά την επιτυχημένη έναρξη της « Κυριακής στο χωριό» την  Κυριακή με 15,1% μέσο όρο τηλεθέασης πανελλαδικά με 315.102 τηλεθεατές ενώ στην περιφέρεια η τηλεθέαση έφτασε έως και 21,7 %.  

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗ ΡΑΨΑΝΗ-ΠΡΟΒΟΛΗ

Εικόνα
Η εκπομπή « Κυριακή  στο χωριό» για τη Ραψάνη θα μεταδοθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, και ώρα 3:00 μ.μ. από την ΕΡΤ3. Η εκπομπή θα προβάλει ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Ελλάδας, τη Ραψάνη και θα περιηγηθεί στους αμπελώνες της, στην πλούσια πολιτιστικής της παράδοση, στην υπέροχη πλατεία της με τα δροσερά πλατάνια,  στο μουσείο και τη βιβλιοθήκη, στο μνημείο του Καραγάτση και στην πανέμορφη κοιλάδα των Τεμπών με την γραφική διαδρομή του τρένου. Παράλληλα θα αναδείξει τις παραδοσιακές γεύσεις του τόπου με την παρουσία των ραψανιωτικων εδεσμάτων και του περίφημου κόκκινου κρασιού ονομασίας προέλευσης