Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτέμβριος, 2012

Επίσκεψη του 3 & 41 Δημοτικού σχολείου Λάρισας στη Ραψάνη

Εικόνα
την Ραψάνη επισκέπτηκαν της 27 /9 το 3 & 41 δημοτικό σχολείο Λάρισας .Περιηγήθηκαν στα σοκάκια της Ραψάνης και ατένησαν το Αιγαίο από την προτομή του Μ.Καραγάτση, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Οίνου και Αμπέλου Ραψάνης και απασχολήθηκαν δημιουργηκά στη βιβλιοθήκη Ραψάνης.

Απολογισμός καλοκαίριου

Εικόνα
  Αυτό το καλοκαίρι ήταν διαφορετικό για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης. Απέκτησε νέους, πολύτιμους φίλους και μοιράστηκε μαζί τους μοναδικές εμπειρίες σ’ ένα «ταξίδι» φαντασίας, γνώσης και δημιουργικότητας, μέσα από την αφήγηση, το θέατρο, τη μουσική, τη ζωγραφική, τη φωτογραφία, το παιχνίδι, την άθληση, την επαφή με τη φύση. Οι   καλοκαιρινές δράσεις   της Δημοτικής βιβλιοθήκης   Ραψάνης «Διαδρομές με πυξίδα τη βιβλιοθήκη » ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στα τέλη Αυγούστου . Στους χώρους της   βιβλιοθήκης   ακολούθησαν   τις διαδρομές των ηρώων , γνώρισαν κομμάτια της τοπικής ιστορίας και δημιούργησαν πολιτιστικούς χάρτες   και κουτιά ιστοριών ,   γνώρισαν τα   νέα βιβλία περισσότερα από 705 παιδιά ηλικίας 2-15 ετών στις 42   εκδηλώσεις που παρακολούθησαν . ΟΙ δράσεις των βιβλιοθηκών   του δικτύου   Future Library πραγματοποιήθηκαν με την αποκλειστική χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ( www.SNF.org )   .  

Μουσείο Οίνου κ Αμπέλου Ραψάνης

Εικόνα

οι διαδρομές συνεχίστηκαν τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου

Εικόνα

Τα παιδιά της βιβλιοθήκης επιοσκέυυτηκαν το Μουσείο Οίνου κ Αμπέλου

Εικόνα
τα παιδιά της βιβλιοθήκης επισκέυτηκαν το μουσείο και ξεναγήθηκαν στην μαγεία του κρασιού και στην τέχνη της αμπελουργείας.