Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απρίλιος, 2013

το δημοτικό του Τυρνάβου στο μουσείο και στη Βιβλιοθήκη

Εικόνα
         το δημοτικό του Τυρνάβου ήρθε στη Ραψάνη και επισκέυτηκε το Μουσείο Οίνου και την βιβλιοθήκη, έφτιαξε λαμπάδες με αυτοσχέδια υλικά !Περάσαμε υπέροχα!

επίσκεψη 39ου δημοτικού σχολείου Λάρισας

Εικόνα
  το μουσείο και τη βιβλιοθήκη Ραψάνης επισκέυπτείκε το 39 την Τετάρτη 17/4.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Η τοπική κοινότητα Ραψάνης σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς ( Σύλλογο Γυναικών , Μορφωτικό Σύλλογο, Τοπική Ενορία της εκκλησίας   της Ραψάνης )συγκεντρώνει τρόφιμα για το Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών και φαρμακευτικό υλικό (φάρμακα που έχουμε χρησιμοποιήσει , δεν έχουν λήξει και δεν τα χρειαζόμαστε πια) στους χώρους του κοινοτικού καταστήματος Ραψάνης, σε μια προσπάθεια   να προσφέρει βοήθεια σε όσους την έχουν περισσότερο ανάγκη τις άγιες μέρες του Πάσχα και όχι μόνο.

27ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας στη Ραψάνη

Εικόνα
 το 27ο δημοτικό στο Μουσείο Οίνου και Αμπέλου Ραψάνης και στη βιβλιοθήκη Ραψάνης την    

www.bookbook.gr

Εικόνα
Βιβλία όπου πρωταγωνιστεί η ποίηση...       Χαίρετε haidi,   Λάβαμε πολλά μηνύματα για την καινούρια μας ιστοσελίδα. Σας ευχαριστούμε! Θα θέλαμε όμως να μοιραστούμε μαζί σας ένα που μας συγκίνησε ιδιαίτερα: « Μπράβο! Είναι ωραίο να φυσάει αεράκι από νέα δέντρα στον ιστότοπο που αγαπάει τα φύλλα των βιβλίων. Να ανθεί και να καρποφορεί η νέα σελίδα και εμείς να καμαρώνουμε άνθη και να γευόμαστε καρπούς ».

Πρόσκληση Εθελοντών για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας με τίτλο "Στις Βιβλιοθήκες ο Κόσμος είναι Πολύχρωμος"

Εικόνα
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης και το Future Library, υποστηρικτής των Δημοσίων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών της Ελλάδας, σας θέλουν κοντά τους και σας προκαλούν να ζήσετε για δεύτερη φορά ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό και ...γεμάτο χρώματα καλοκαίρι!!!!! Από 15 Ιουνίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου το Future Library διορανώνει, σε συνεργασία με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης και πολλές άλλες Βιβλιοθήκες από όλη τη χώρα, και με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, μια πολύχρωμη Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας!!! Ελάτε λοιπόν να γίνετε εθελοντές στην Εκστρατεία μας!!!!!! Σ’ έναν κόσμο, όπου το γκρι και το μαύρο επικρατεί στις διαθέσεις μας, τις πόλεις μας και για πολλούς και στο μέλλον μας, βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε τον δικό μας κόσμο, έναν κόσμο πολύχρωμο μέσα από τα βιβλία, τις ιστορίες, τη γνώση και την τέχνη. Μαζί με τα παιδιά θα ταξιδέψουμε στον κόσμο της φαντασίας, της δημιουργίας, της διασκέδασης, του γέλιου, του παιχνιδιού, της εξερεύνησης, της μάθ