Ό,τι σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο- Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες!", 3η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Future Library, η μέρα του αγοράζω και του πουλάω


H  Δημοτική βιβλιοθήκη Ραψάνης του Δήμου Τεμπών  συνεχίζει τις καλοκαιρινές τις δραστηριότητες και αυτή την εβδομάδα με  το σύνθημα  "Ό,τι σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο- Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες!", 3η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Future Library με κύριο σκοπό της, την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητα.  

            Αυτή την Τετάρτη 13 Αυγούστου και ώρα 7 το απόγευμα , θα πραγματοποιηθεί η μέρα του αγοράζω και του πουλάω . Η βιβλιοθήκη μετατρέπεται σε μαγαζάκι και όλοι είναι προσκαλεσμένοι να αγοράσουν τις χειροτεχνίες και τα κοσμήματα που έχουν φτιάξει τα παιδιά. !

Πληροφορίες στα τηλέφωνα της βιβλιοθήκης 2495061259 και στις δικτυακές της σελίδες http://libraryrapsani.blogspots.gr email:rapsanilibrary@yahoo.gr  facebook@rapsanilibrary (βιβλιοθήκη Ραψάνης)  , twitter@rapsanilibrary .

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αποτίμηση της Επιστημονικής Διημερίδας με τίτλο «Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο» - Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης

Επιστημονική διημερίδα “Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο” – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα