9η Γιορτή δωρητών κ η μέρα του πάρε δώσε , εναλλακτικο μπαζάρ!


H  Δημοτική βιβλιοθήκη Ραψάνης του Δήμου Τεμπών  συνεχίζει τις καλοκαιρινές τις δραστηριότητες, μέχρι τέλη Αυγούστου ,  με συμμετοχή μεγάλου αριθμού παιδιών καθημερινά  με  το σύνθημα  "Ό,τι σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο- Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες!", 3η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Future Library με κύριο σκοπό της, την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητα, με επικεφαλή την βιβλιοθηκονόμο Χάιδω Πανταζή κ την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών.  
            Αυτή την εβδομάδα, πραγματοποιήθηκε η  μέρα του δίνω και του παίρνω , μαζί με την ετήσια γιορτή των Δωρητών την Παρασκευή 8 Αυγούστου και ώρα 7 το απόγευμα στο χώρο εκδηλώσεων της βιβλιοθήκης. Η βιβλιοθήκη  μετατράπηκε  σε ένα ανταλλακτικό παζάρι , που όλοι έδωσαν  κ πήραν  βιβλία, ρούχα, αντικείμενα , παιχνίδια  ! Για αυτό κ η γιορτή των δωρητών δεν θα μπορούσε να συνδυαστεί καλύτερα , τονίζοντας την σημασία της προσφοράς των δωρητών κ των εθελοντών που βραβεύτηκαν . Οι εθελοντές που βοηθούν όλο το καλοκαίρι  την βιβλιοθήκη είναι Χατζάρα Αιγλή, Βαλαή Κατερίνα, Γιάνναρου Βάσω, Κατσιάβα  Βαία , Κρυσταλία Μακάτου , Κυρατζούλη  Μάρω , Μιρέλα Αγγελή ,Πετρή Ελπίδα , Τζίκα  Δέσποινα , Χρυσάνθη Παπαδημητρίου , Αρχοντή Μαρία , Μαγαλιού Ρίτα .
            Οι δωρητές της βιβλιοθήκης για φέτος είναι φυσικά το Ίδρυμα Σ. Νιάρχος και το πρόγραμμα future library , το Κοινωφελές ίδρυμα ΚΙΚΠΕ, Τζιμεράκης Αρχοντής, Βλαχοστέργιου Νίκη, Μπαρούτας Νικ., Φαρμάκα Ευθυμία, Καραβασίλης Γιωργ. , Λουλάκη Γεωργ., Γκουραβά –Δίκτα Καλλίτσα, Λειβαδίτου Δήμητρα, Δούλος Γιωργ., Σύλλογος οι φίλοι του Μουσείου Γ.Δροσίνη ,Μουρτασάγας Βασίλειος, Παπαγεωργίου Κων/νος, Αθανασόπουλος Γιάννης, Σαρμαντα Μαίρη, Καραμανές Ευαγ. (Κέντρο λαογραφίας Ακαδημίας Αθήνων), Γαιτανίδης Ευστάθιος , Παζιάνας Κωστ. . Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην δωρεά της Ελένης Σαλμά που δώρισε μια σειρά σπάνιων χειρογράφων για την ιστορία της Ραψάνης κ στην δωρεά του εκπαιδευτικού Χρήστου Νταμπλία , που πρόσφερε όλη την εκπαιδευτική κ συγγραφική του δραστηριότητα στη βιβλιοθήκη σε ηλεκτρονική μορφή για όλους τους ερευνητές.
 











Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αποτίμηση της Επιστημονικής Διημερίδας με τίτλο «Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο» - Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης

Επιστημονική διημερίδα “Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο” – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα