Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2014-Πρόσκληση Εθελοντών


 


Η δημοτική βιβλιοθήκη Ραψάνης σας θέλει κοντά της και σας προσκαλεί να ζήσετε για τρίτη φορά ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό και ...γεμάτο αντιθέσεις καλοκαίρι!...

Από 15 Ιουνίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου το Future Library διοργανώνει, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Βιβλιοθηκών και Μουσείων του Δήμου Θεσσαλονίκης και πολλές άλλες Βιβλιοθήκες από όλη τη χώρα, και με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, μια Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας!!!

Ελάτε λοιπόν να γίνετε εθελοντές στην Εκστρατεία μας!

Σ’ έναν κόσμο, όπου οι αντιθέσεις επικρατούν, βοηθήστε μας να
δημιουργήσουμε τον δικό μας κόσμο, μέσα από τα βιβλία, τις ιστορίες, τη γνώση και την τέχνη.

Σας περιμένουμε και φέτος να χαράξουμε νέες διαδρομές με χιλιάδες
αντιθέσεις! Θα ζήσουμε μαζί καινούριες εμπειρίες!

Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους
οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις

 Από 15 Ιουνίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου η βιβλιοθήκη μας σε συνεργασία με  το Future Library και πολλές άλλες Βιβλιοθήκες από όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, διοργανώνει  μια Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας!!!

 Ελάτε λοιπόν να γίνετε εθελοντές στην Εκστρατεία μας!

Σ’ έναν κόσμο, όπου οι αντιθέσεις επικρατούν, βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε τον δικό μας κόσμο, μέσα από τα βιβλία, τις ιστορίες, τη γνώση και την τέχνη.

Σας περιμένουμε και φέτος να χαράξουμε νέες διαδρομές με χιλιάδες αντιθέσεις! Θα ζήσουμε μαζί καινούριες εμπειρίες!

Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες.

 Πληροφορίες στο 2495061259 και όσοι ενδιαφέρονται στέλνουν  mail :rapsanilibrary@yahoo.gr facebook@rapsanilibrary rapsani , twitter@rapsanilibrary .