3η καλοκαιρινή εκστρατεία future library στη Ραψάνη


Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Δημοτική βιβλιοθήκη Ραψάνης του Δήμου Τεμπών  συμμετέχει στην 3η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Future Library,, που φέτος έχει τίτλο "Ό,τι σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο- Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες!" και κύριο σκοπό της, την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητα.  
Για 3 μήνες, από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, βιβλιοθήκες από την Ελευθερούπολη και το Πολύκαστρο μέχρι τη Σιάτιστα, την Κόνιτσα, τον Τύρναβο και τους Λειψούς, βιβλιοθήκες από περισσότερες από 100 μικρές και μεγάλες πόλεις και χωριά όλης της Ελλάδας, θα βγάλουν από τα ράφια τους βιβλία που τους προμήθευσε το Future Library,η Μ.Κ.Ο. με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Νιάρχος ,  αλλά και άλλα από τις συλλογές τους, θα ξεδιπλώσουν χάρτες, ζωγραφιές και παιχνίδια και θα καλέσουν τα παιδιά να γνωρίσουν  Αντίθετους Κόσμους, αλλά και να ανακαλύψουν τα σημεία όπου αυτοί συναντιούνται.
Παράλληλα, οι βιβλιοθήκες με την Καλοκαιρινή Εκστρατεία θα ανανεώσουν τις συλλογές τους με τα καινούργια βιβλία, με εργαστηριακά είδη φυσικής και μουσικά όργανα που τους προσφέρει το Future Library, θα δημιουργήσουν κίνηση, θα δώσουν πνοή στις υπάρχουσες συλλογές τους προβάλλοντας κάθε φορά διαφορετικούς τίτλους, αλλά και θα μυηθούν σε ένα πρότυπο λειτουργίας, που θα αξιοποιήσουν όλη την υπόλοιπη χρονιά.
 
 
 


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αποτίμηση της Επιστημονικής Διημερίδας με τίτλο «Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο» - Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης

Επιστημονική διημερίδα “Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο” – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα