2η εβδομάδα!"Ό,τι σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο- Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες!", 3η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Future Library


H  Δημοτική βιβλιοθήκη Ραψάνης του Δήμου Τεμπών  συνεχίζει τις καλοκαιρινές τις δραστηριότητες και αυτή την εβδομάδα με  γενικό τίτλο "Ό,τι σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο- Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες!", 3η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Future Library με κύριο σκοπό της, την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητα.  

            Αυτή την εβδομάδα η μέρα του σωστού και του λάθους , του γυμνού και του ντυμένου , του μαζί και του χώρια, θα διασκεδάσουν τα παιδιά καθώς η δραστηριότητα της χαρτογράφησης αντίθετων κόσμων. !Οι εκδηλώσεις είναι για όλα τα παιδιά δωρεάν.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα της βιβλιοθήκης 2495061259 και στις δικτυακές της σελίδες http://libraryrapsani.blogspots.gr email:rapsanilibrary@yahoo.gr  facebook@rapsanilibrary (βιβλιοθήκη Ραψάνης)  , twitter@rapsanilibrary .

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αποτίμηση της Επιστημονικής Διημερίδας με τίτλο «Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο» - Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης

Επιστημονική διημερίδα “Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο” – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα