Dig In: Tiffany's Wine of the Year hails from Greece | MLive.com

Dig In: Tiffany's Wine of the Year hails from Greece | MLive.com

TIFFANY’S Wine & Spirits
Η RAPSANI GRANDE RESERVE 2008 είναι το κρασί της χρονιάς του 2014

Με μια ακόμη διάκριση έκλεισε το 2014 για την οικογένεια οίνων της Ραψάνης της Οινοποιίας μας. Ειδικότερα, η ετικέτα RAPSANI GRANDE RESERVE εσοδείας 2008 ανακηρύχτηκε ως το «κρασί της χρονιάς» με 94 βαθμούς από το TIFFANY’s Wine & Spirits, έναν από τους πλέον καταξιωμένους ανεξάρτητους retailers της Αμερικής.
Πίσω από την επιτυχία του TIFFANY’s Wine & Spirits βρίσκεται ο Saad Mandwee, ...διάσημος Consultant Sommelier στο Michigan, την 9η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πολιτεία και μία από τις πλέον οινόφιλες των ΗΠΑ. Στρατηγικός συνεργάτης του ο Joe Cekola, ιδιοκτήτης της εταιρίας διανομής IMPERIAL BEVERAGE και συνεχιστής της οικογενειακής παράδοσης από το 1933, με έδρα το Michigan.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Saab Mandwee κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος του 2014 «η επιλογή του κρασιού της χρονιάς δεν εξαρτάται μόνο από την ποιότητα του, αλλά από την ιστορία που μπορείς να μοιραστείς».
Και πράγματι μέσα από την εμπειρία του RAPSANI WINE ADVENTURE κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα, οι Saad Mandwee και Joe Cekola ανακάλυψαν τη μοναδική ιστορία της Ραψάνης και τις ξεχωριστές αμπελοοινικές παραδόσεις που διατηρούν την αυθεντικότητα του αμπελώνα του Ολύμπου.


Δείτε το video http://www.mlive.com/…/…/dig_in_tiffanys_wine_of_the_ye.html

Ένα εντυπωσιακό buzz στα social media ακολούθησε την ανακοίνωση του TIFFANY’s Wine & Spirits για το κρασί του 2014, αποδεικνύοντας τη δυναμική του συγκεκριμένου «θεσμού», αλλά και το βαθμό επιρροής των ιδιοκτητών του σημείου ανάμεσα σε κύκλους οινόφιλων των ΗΠΑ και όχι μόνο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξιολόγηση των κρασιών-υποψηφίων για τον τίτλο του TIFFANY’s Wine & Spirits γίνεται από μια επιλεγμένη ομάδα οινοδημοσιογράφων και επαγγελματιών του κλάδου με επικεφαλής τον Saad Mandwee.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αποτίμηση της Επιστημονικής Διημερίδας με τίτλο «Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο» - Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης

Επιστημονική διημερίδα “Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο” – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα