Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

Κάπως έτσι φθάσαν στη Ραψάνη 11 από τους πίο διασημούς Γάλλους bartenders,που δοκίμασαν τσίπουρο και κρασί , περιηγήθηκαν στο Μουσείο συνοδευόμενοι απο τη εκμπομπή Ορίζοντες και το φακό του Σωτήρη Δανέζη ..διαβαστέ για το προτζεκτ..Κάπως έτσι φθάσαν στη Ραψάνη 11 από τους πίο διασημούς Γάλλους bartenders,που δοκίμασαν τσίπουρο και κρασί , περιηγήθηκαν στο Μουσείο συνοδευόμενοι απο τη εκμπομπή Ορίζοντες και το φακό του Σωτήρη Δανέζη ..διαβαστέ για το προτζεκτ...καταπληκτική ιδεά..
Για τέσσερις μέρες στη Λάρισα θα φυσά παρισινό αεράκι, στο πλαίσιο του BarEngage, του project που θα φέρνει στον κάμπο την αφρόκρεμα της γαλλικής cocktail σκηνής. Από τις 3 έως τις 6 Μαΐο 11 από τους πιο διάσημους bartenders του Παρισιού, θα κάνουν «κατάληψη» στις μπάρες 10 μαγαζιών της θεσσαλικής πρωτεύουσας.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους οι καλεσμένοι bartenders θα περιηγηθούν σε αξιοθέατα της περιοχής, ενώ θα επισκεφθούν οινοποιεία, αποστακτήρια και τοπικούς συνεταιρισμούς για γνωρίσουν τα προϊόντα που παράγει η περιοχή, αλλά και τις παραδοσιακές τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τους