Τρία καλοκαιρινά αντικείμενα ‪#‎KE2016gr‬ Αποστολή: Γίνε εξερευνητής του κόσμου και μοιράσου το δικό σου εύρημα από την σημερινή αποστολή στα κοινωνικά δίκτυα. Ανάρτησε ένα σχόλιο, μια φωτογραφία, ένα βίντεο, ένα απόσπασμα σε συνδυασμό με το hashtag ‪#‎ΚΕ2016gr‬ και αντιγράφοντας αυτό το κείμενο πάρε μέρος στο πανελλήνιο παιχνίδι εξερεύνησης της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος!

Κι η μεγάλη αμμουδιά, η αφάνταστη καθαρότητα της θάλασσας ανάσαιναν μέσα μου και γύρω μου σα δίκη μου απεραντοσύνη.Το μέσα και το έξω λές κι έσμιγαν σε τούτο το νησί που ήταν Πνέυμα ,σε τούτα τα άσπρα αυγουλωτά χαλίκια που είχαμε για κλίνη κι έφταναν πέρα από τον ορατό ορίζοντα,ως τον πάτο της θάλασσας.Ηξερα μάλιστα ότι αυτή η μοναδικότητα δεν υπήρχε για μια μονάχα στιγμή μέσα στο χρόνο,υπήρχε από πάντοτε και θα υπήρχε για πάντα .
(Η Ευά στη Λευκάδα, από την αυτοβιογραφία της Ευά Πάλμερ Σικελιανού,αφιέρωμα επιθεωρήσεως Ηως ,περ.3,ετος 9αριθ.98-102 1966/Συλλόγη Χρυσοχόου Δ.Β.Ραψάνης)
Τρία καλοκαιρινά αντικείμενα ‪#‎KE2016gr‬
Αποστολή: Γίνε εξερευνητής του κόσμου και μοιράσου το δικό σου εύρημα από την σημερινή αποστολή στα κοινωνικά δίκτυα. Ανάρτησε ένα σχόλιο, μια φωτογραφία, ένα βίντεο, ένα απόσπασμα σε συνδυασμό με το hashtag ‪#‎ΚΕ2016gr‬ και αντιγράφοντας αυτό το κείμενο πάρε μέρος στο πανελλήνιο παιχνίδι εξερεύνησης της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αποτίμηση της Επιστημονικής Διημερίδας με τίτλο «Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο» - Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης

Επιστημονική διημερίδα “Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο” – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα