Ομιλία στο Μακρυχώρι για τις εξαρτήσεις



Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5/12/2019 στον χώρο συνεδριάσεων του Δήμου Τεμπών στο Μακρυχώρι, ομιλία με τίτλο: «Το φαινόμενο της εξάρτησης: οι αιτίες του προβλήματος και οι τρόποι αντιμετώπισής του» με εισηγητές τον Μανώλη Χαλεπούδη και τον Αλέξανδρο Γεωργίου, στελέχη του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας. Μαζί τους ο Λαινάς Σωτήρης , συντονιστής & ανα. επιστημονικός υπεύθυνος  των προγραμμάτων προαγωγής αυτοβοήθειας και στελέχη των προγραμμάτων και του Ξενώνα Ραψάνης.
Μετά τις αρχικές εισηγήσεις πραγματοποιήθηκε πολύ ενδιαφέρουσα ανοιχτή συζήτηση με τους συμμετέχοντες, κατά την οποία τέθηκαν ερωτήσεις και  απόψεις αναφορικά με την θεραπευτική αντιμετώπιση και την πρόληψη των εξαρτήσεων καθώς και ευρύτεροι προβληματισμοί για τον ρόλο των γονέων και της οικογένειας στα ζητήματα αυτά. Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης Γ. , οι αντιδήμαρχοι κ. Νικολάου Γ. & Μητσογιάννης Ν. , ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κυρίτσης Γ. , η πρόεδρος του Μακρυχωρίου κ. Καραπάνου –Μαγαλιού Άννα ,η προϊσταμένη των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου κ. Ρίτσα Τσικλιτάρη , οι υπάλληλοι του Κέντρου κοινότητας του Δήμου Τεμπών , του προγράμματος Βοήθεια στο σπίτι , του ΚΑΠΗ και της βιβλιοθήκης , καθώς και πολίτες του δήμου .

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αποτίμηση της Επιστημονικής Διημερίδας με τίτλο «Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο» - Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης

Επιστημονική διημερίδα “Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο” – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα