www.bookbook.gr e-περιοδικό για τους φίλους του βιβλίου και της ανάγνωσης

24.03.11   Αυτή την εβδομάδα, διαβάστε...
1

Ένα πουλάκι λαλεί πάνω στο κλαδί και μας καλεί με τα κελαηδίσματά του, από πολύ νωρίς το πρωί, τώρα που μεγάλωσε η μέρα: Σηκωθείτε… ήρθε η Άνοιξη! Σ’ αυτά τα τιτιβίσματα που μέσα στις ιστορίες μετατρέπονται σε μαγικές ιδιότητες είναι αφιερωμένη αυτή η εβδομάδα: Τα πουλιά μέσα στις ιστορίες, τα παραμύθια, τα μυθιστορήματα, τα κόμικς. Στις επιλογές μας τα πουλιά και τα χαρακτηριστικά του τρόπου της ζωής τους κρατούν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στην πλοκή της ιστορίας.
Αυτή την εβδομάδα έχουμε την χαρά να παρουσιάσουμε μέσα από τις σελίδες μας τη δουλειά της λέσχης ανάγνωσης του δημοτικού σχολείου των εκπαιδευτηρίων Αργύρη – Λαιμού «οι Βιβλιωρύχοι» . Για την επόμενη συνάντηση τους, που θα γίνει την 1η Απριλίου στις 6 το απόγευμα υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση προς τους εκπαιδευτικούς να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία των εκπαιδευτηρίων για να την παρακολουθήσουν.
Το Bookbook.gr ενδιαφέρεται να παρουσιάσει τη δουλειά κι άλλων λεσχών ανάγνωσης σχολείων και το πώς η δουλειά τους τροφοδοτεί τη σχολική ζωή.
 
1

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αποτίμηση της Επιστημονικής Διημερίδας με τίτλο «Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο» - Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης

Επιστημονική διημερίδα “Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο” – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα