3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου και η Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΕΕΒΕΠ) συνδιοργανώνουν το 3ο Πανελλήνιο Eπιστημονικό Συνέδριο Δημοτικών Βιβλιοθηκών με θέμα: «H Προσφορά της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στην Τοπική Κοινωνία εν μέσω Οικονομικής Κρίσης και Διοικητικών Αλλαγών: Πρόκληση για Δημιουργικές Λύσεις». Το Συνέδριο, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του νέου Δημαρχείου Περιστερίου, Πλατεία Δημοκρατίας 1 (είσοδος από οδό Καραθεοδωρή & Εθνικής Αντιστάσεως) στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2011.  
Η Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης δημιούργησε ξεχωριστή ιστοσελίδα  (http://www.publibconf.gr) για το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Βιβλιοθηκών, την οποία μπορείτε να επισκέπτεστε για να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα και τις ανακοινώσιες του Συνεδρίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αποτίμηση της Επιστημονικής Διημερίδας με τίτλο «Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο» - Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης

Επιστημονική διημερίδα “Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο” – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα