ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΡΑΨΑΝΗΣ

          Η γιορταστική ατμόσφαιρα  ξεκινάει στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης. Το Δωδεκαήμερο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιηθούν  μια σειρά από δραστηριότητες για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκινούν  την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 5:00 μ.μ. ,στην αίθουσα εκδηλώσεων της βιβλιοθήκης , με την καθιερωμένη απογευματινή χριστουγεννιάτικη συνάντηση των φιλών της. Θα διαβαστούν  χριστουγεννιάτικα διηγήματα  με την συνοδεία των  γιορτινών  μελωδίων.
       Θα συνεχίσουμε με δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά όλες τις γιορτινές μέρες  κατασκευάζοντας  στολίδια με υλικά από τη φύση όπως  φύλλα, ξυλαράκια , κουκουνάρια  και άλλα υλικά της φύση για  να διακοσμήσουμε τη βιβλιοθήκη και τα σπίτια μας με οικολογικό τρόπο. Θα πούμε γνωστές ιστορίες Χριστουγέννων  αλλάζοντας το τέλος και άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες που θα χαρίσουν απλόχερα  χαμόγελα   στους μικρούς μας φίλους αξιοποιώντας το δημιουργικές τους ικανότητες .


Καλά Χριστούγεννα !

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αποτίμηση της Επιστημονικής Διημερίδας με τίτλο «Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο» - Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης

Επιστημονική διημερίδα “Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο” – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα