www.bookbook.gr Δείτε αυτη την εβδομάδα....

26.01.12  Βιβλία που ξεχωρίσαμε το 2011
1
 
Χαίρετε haidi 
Ξαναβρισκόμαστε παρουσιάζοντάς σας τα βιβλία που ξεχωρίσαμε το 2011 .
Η επιλογή των βιβλίων αυτών έγινε με βάση την ευρηματική πλοκή, τους ζωντανούς ήρωες, την εικονογράφηση που διεκδικεί το δικό της μέρος στην αφήγηση και τέλος την προσέγγιση θεμάτων (όσον αφορά τα βιβλία γνώσεων) που λείπουν από την ελληνική βιβλιογραφία.

Ενημερωθείτε ακόμη για τις νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων .
Ο χρόνος ξεκινάει αισιόδοξα για το Bookbook.gr: Η συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου σας στέλνει ένα γράμμα προσκαλώντας παιδιά μικρά, μεσαία και μεγάλα να μοιραστούν μαζί της το γράψιμο «μιας ιστορίας για πολλά χέρια» .
Διαβάστε το γράμμα της και γνωρίστε την. Από την επόμενη Κυριακή και για έξι εβδομάδες, θα ξεκινάει ένα κεφάλαιο τη φορά και σας προσκαλεί να συνεχίσετε την ιστορία που αφηγείται. Είμαστε πολύ περίεργοι για το αποτέλεσμα!
Μέσα από τις σελίδες του Bookbook.gr γνωρίζουμε ανθρώπους που μας εμψυχώνουν και μας τροφοδοτούν με τη δουλειά τους. Σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη την υποστήριξή σας για να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας έτσι ώστε τα βιβλία και οι ιστορίες τους να φτάνουν σε όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά.
Σας προσκαλούμε στην περιπέτεια των ηλεκτρονικών μας σελίδων γιατί όπως λέει και η Μαρία Αγγελίδου στο βιβλίο που πιο πολύ ξεχωρίσαμε το 2011, Οδύσσεια η πολυμήχανη ιστορία: «οι περιπέτειες είναι σαν τα μικρά παιδιά: με την αγάπη ψηλώνουν και αντρειεύουν και μεγαλώνουν.»
 
1

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αποτίμηση της Επιστημονικής Διημερίδας με τίτλο «Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο» - Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης

Επιστημονική διημερίδα “Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο” – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα