χαίρετε haidi
Αυτή την εβδομάδα η Αμάντα Μιχαλοπούλου, στο εργαστήριο ομαδικής συγγραφής, μας παρουσιάζει την οικογένεια Ευτύχη και μας κάνει συμμέτοχους στις περιπέτειές της.
Στην περιγραφή της μπορεί να αναγνωρίσουμε και κάτι από τη δική μας οικογένεια. Ας γίνουν λοιπόν από σήμερα και οι δικές σας ιστορίες ένα κομμάτι της ζωής αυτής της λογοτεχνικής οικογένειας.

Τα μέλη της οικογένειας Ευτύχη κρατούν ημερολόγιο που πρέπει εσείς να το συνεχίσετε.
Αυτή την εβδομάδα, πριν αρχίσετε το γράψιμο, διαβάστε διάσημα ή και λιγότερο γνωστά βιβλία–ημερολόγια για να πάρετε ιδέες.
Για να ολοκληρωθεί το καλωσόρισμα της οικογένειας Ευτύχη στο Bookbook.gr, ζωγραφίστε τους πρωταγωνιστές της και τις περιπέτειές τους και στείλτε μας τα σχέδιά σας στη διέυθυνση: «Bookbook.gr, ΤΘ65027 Ψυχικό ΤΚ15401»
Όλες οι ζωγραφιές που θα μας στείλετε θα αναρτηθούν στο bookbook.gr!

Διαβάστε τέλος ένα μικρό κείμενο του Maurice Sendak , αφιέρωμα σε έναν από τους σημαντικότερους συγγραφείς και εικονογράφους παιδικών βιβλίων του 20ου αιώνα (1928-2012). Το βιβλίο του Where the wilde things are ήταν η αφετηρία για να ξεκινήσω να εξερευνώ τον κόσμο των παιδικών βιβλίων, τους τρόπους που τα παιδιά βρίσκουν για να εκφράσουν την άγρια πλευρά τους.
Για μας μένει να τους εξασφαλίζουμε πάντα την ευπρόσδεκτη επιστροφή τους σ’ έναν κόσμο γεμάτο αγάπη και τρυφερότητα όπου το βραδινό τους τα περιμένει πάντα ζεστό.

 
1
undefined

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αποτίμηση της Επιστημονικής Διημερίδας με τίτλο «Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο» - Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης

Επιστημονική διημερίδα “Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο” – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα