Η Δημοτική βιβλιοθήκη Ραψάνης  έχει την τιμή να διοργανώσει μία εκδήλωση – παρουσίαση του συνολικού μέχρι τώρα έργου του  συγγραφέα –ποιητή  Βαγγέλη Κουρτεσιώτη στις 27  Μαΐου και  ώρα 11:00  π. μ. στο χώρο εκδηλώσεων της βιβλιοθήκης . Για το ποιητικό και συγγραφικό του έργο  θα μιλήσουν ο Χρήστος Μπεχλιβάνος, δημοσιογράφος και ο συγγραφέα .
            Ο Βαγγέλης Παν. Κουρτεσιώτης γεννήθηκε στο Καρποχώρι της  Καρδίτσας το 1967. Σήμερα ζει και  εργάζεται στη Λάρισα στην Εθνική Τράπεζα. Γράφει από την ηλικία των 17 ετών. Εξέδωσε τέσσερις ποιητικές συλλογές, «Βαρβάρων τρόπαια» (έλλα, 2004), «Βάλτοι με παιδικό πρόσωπο» (Γνώση, 2005), «Η μήτρα της χίμαιρας» (Εντός, 2005) και «Λύτρωση» (Σύγχρονοι Ορίζοντες 2007).
            Είναι τακτικό μέλος  της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Λογοτεχνών και μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Λογοτεχνών. Έχει βραβευθεί από τη Διεθνή Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών. Ποιητικές του συλλογές έχουν μελοποιηθεί και μεταφραστεί στα ρώσικα.  

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αποτίμηση της Επιστημονικής Διημερίδας με τίτλο «Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο» - Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης

Επιστημονική διημερίδα “Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο” – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα