ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ


Αυτό το καλοκαίρι μικροί και μεγάλοι είναι ευπρόσδεκτοι στη Δημοτική ΒΙΙΒΛΙΟΘΉΚΗ Ραψάνης  για να παίξουν, να παρακολουθήσουν θεατρικές και εικαστικές δραστηριότητες με άξονα τα βιβλία, να μοιραστούν μοναδικά ταξίδια στο χωριό  και τον κόσμο, να ταξιδέψουν στον κόσμο των συναισθημάτων και της τέχνης ,συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις που θα αγκαλιάσουν την καρδιά και την ψυχή τους! Περιμένουμε μικρούς και μεγάλους για να περάσουμε 2 υπέροχους, ξεχωριστούς μήνες μαζί μας....27 εκδηλώσεις που θα γεμίσουν δημιουργικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο των παιδιών! Σχεδόν καθημερινά, κυρίως τις πρωινές ώρες, θα υπάρχει μια εκδήλωση!

Η αρχή θα γίνει με τις Διαδρομές των ηρώων , την Τρίτη 3 Ιουλίου, και Παρασκευή 6 Ιουλίου και ώρα 11:00-12:30 π.μ. , που θα ακολουθήσουμε τους ήρωες των βιβλίων μέσα από μια διαδρομή . Ενημερωθείτε για το όλο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Ιουλίου-Αυγούστου από το μπλοκ της βιβλιοθήκης http://rapsanilibrary.blogspots.gr/ , μέσω facebook@rapsanilibrary.com, μέσω  twitter@rapsanilibrary.com  και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στο τηλ. 2495061259 ή στο mail : rapsanilibrary@yahoo.gr  Μια δράση του Future Library για την προώθηση της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας, με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αποτίμηση της Επιστημονικής Διημερίδας με τίτλο «Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο» - Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης

Επιστημονική διημερίδα “Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο” – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα