ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ..ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


Αυτό το καλοκαίρι μικροί και μεγάλοι είναι ευπρόσδεκτοι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης ! Στα πλαίσια της δράσης Διαδρομές με πυξίδα τη βιβλιοθήκη , αυτή την εβδομάδα ακολουθούμε διαδρομές ηρώων καθημερινά 11:00-12:00, διαβάζουμε τον Μώβ Μαρκαδόρο του Χάρη(13/7 11:-12:00 π.μ.) και κάνουμε μια διαδρομή φαντασίας , και το Σάββατο 14/7  ακολουθούμε μια γραμμή που λέει ιστορίες και κάνουμε διαδρομές στη Ραψάνη, με επίκεντρο τις ιστορικές βρύσες του χωριού μας. (ώρα έναρξης 12:00-1:00 π.μ.).

Η προηγούμενη εβδομάδα τελείωσε με επιτυχία και με πολύ μεγάλη προσέλευση παιδιών. Ενημερωθείτε για το όλο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Ιουλίου-Αυγούστου από το μπλοκ της βιβλιοθήκης http://ilibraryrapsani.blogspots.gr/ , μέσω facebook@rapsanilibrary.com, μέσω  twitter@rapsanilibrary.com  και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στο τηλ. 2495061259 ή στο mail : rapsanilibrary@yahoo.gr  Μια δράση του Future Library για την προώθηση της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας, με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αποτίμηση της Επιστημονικής Διημερίδας με τίτλο «Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο» - Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης

Επιστημονική διημερίδα “Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο” – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα