7η γιορτή δωρητών

Την Κυριακή 5 Αυγούστου και ώρα 11:00 το πρωί πραγματοποιήθηκε  7η γιορτή δωρητών στην αίθουσα εκδηλώσεων της βιβλιοθήκης . Την εκδήλωση άνοιξε η ομιλία του Δημάρχου Τεμπών κ. Κολλάτου  που τόνισε την αναγκαιότητα της δωρεάς στις μέρες μας , και ακολούθησε ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ραψάνης κ .Γαγάρας που τόνισε ότι  το μέλλον των βιβλιοθηκών  εξαρτάται άμεσα από τη σχέση τους με την τοπική κοινωνία και στη Τοπική κοινότητα Ραψάνης και στη  βιβλιοθήκη  το  αντιλαμβανόμαστε καθημερινά προσπαθώντας να εξυπηρετήσουμε τους κάτοικους  και τους επισκέπτες μας με μεγάλη ευχαρίστηση.  Ακολούθησε σύντομη αναφορά στις δραστηριότητες της φετινής χρονιάς από την κ. Ανδ. Τσάτσαρη με έμφαση το πρόγραμμα του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος , Διαδρομές με πυξίδα την βιβλιοθήκη που συνεχίζεται και τον Αύγουστο. Με τιμητικές πλακέτες βραβεύτηκαν για την προσφορά του η κ. Βουλγαράκη Χρύσα , Δ/ντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας για την προσφορά μέρους του αρχείου του αείμνηστου παππού της Δαμιανού Βουλγαράκη στη βιβλιοθήκη .Επίσης ο δάσκαλος κ. Λουλούδης Αστ. για την προσφορά σπάνιου βιβλίου για την επανάσταση του 1878, και η Τζίκα Δέσποινα για την εθελοντική της προσφορά στις καλοκαιρινές δραστηριότητες της βιβλιοθήκης.  Παραβρέθηκαν , οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μπουζέκης Ε. και κ. Τσάτσαρης Χρ., οι τοπικοί φορείες της Ραψάνης , Μορφωτικός Σύλλογος και Σύλλογος γυναικών Ραψάνης , ΤΟΕΒ Ραψανης .
Οι φετινοί δωρητές είναι η μεγάλη δωρεά  Του  ίδρυματος  Σταύρος Νιάχος , το ΚΙΚΠΕ ,  Βάγια Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Ζαράνης , Αλίκη Διαμαντή, Θανάσης Καραβάτος , Καλλιόπη Μήλια-Παιδιαδιτάκη , Βαρβάρα Χάλμαν – Ρεινοντ Ντε Βριες (ολλανδική λογοτεχνία ),Αρετή Παπακώστα ,Μπασλής Γιάννης ,Μαυρομάτης Απόστολος ,Τιτής Σωτήρης , παστάκας Σωτήρης Κόρακας Γιώργος ,Κυργιαννής Γιάννης, θεοδωρουλης Κλεάνθης Π.Ο.Π.Α.Π ,Τράντος Γιάννης κ Αριελ, Κουτσιούκης Προκόπης ,Παπουτσής Αριστοτέλης Καλομοιράκης Εμμ. ,Ηλιόπουλος Γιάννης ,Στέλιος κ βιλμα Λαμπρόκοπουλου , Εις μνήμη Λειβαδίτη Μαρία , Μπακαλή Βασιλική , Δρογκούλας Θωμάς Ρήγας Γιάννης, Ρούλα Αλαβέρα (Σύζυγος του γνωστού Θεσσαλονικιού συγγραφέα Τηλέμαχου Αλαβέρα  ), Παπαχατζοπούλου Πηνελόπη, Ναφούλης Δ., Κατσίμπας Πέτρος .


 








Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αποτίμηση της Επιστημονικής Διημερίδας με τίτλο «Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο» - Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης

Επιστημονική διημερίδα “Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο” – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα