8η ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΥ



Για 8η συνεχή χρονιά , ο Δήμος Τεμπών και η ΔΟΠΑΠΕΠΤ διοργανώνουν  την γιορτή Ακτινιδίου Πυργετού - Αιγάνης , στον ίδιο όπως κάθε χρόνο χώρο, στη διασταύρωση της Εθνικής με το δρόμο προς Πυργετό.την  Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 το πρωϊ .Η συγκομιδή των ακτινιδίων έχει ήδη αρχίσει αυτές τις μέρες στο Πυργετό και στην Aιγάνη.  Με την ετήσια αυτή εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Τεμπών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, καταβάλλεται προσπάθεια για την προβολή των ακτινιδίων της περιοχής, που ξεχωρίζουν πανελλήνια για τη γεύση τους, το μέγεθος και το σχήμα τους. Η προσπάθεια αυτή φαίνεται ότι έχει επιτύχει σε μεγάλο βαθμό αφού τα ακτινίδια Πυργετού – Αιγάνης έχουν γίνει ευρύτερα γνωστά . Για το εξαιρετικό αυτό αγροτικό προϊόν θα μιλήσει  η  Γεωπόνο της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Νικολέττα Μπότση .Πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από την χορωδία του Δήμου Τεμπών και το χορευτικό του Πολ. Συλλόγου «Βάϊος Μαλλιάρας» Πυργετού θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες.
       Στο χώρο της Γιορτής θα υπάρχουν: α) Πρατήριο τοπικών προϊόντων του Συν/σμού Γυναικών Αιγάνης και εδέσματα των γυναικών του Πυργετού και β) Πρατήριο διάθεσης εκλεκτών ακτινιδίων σε καταναλωτές ενώ συμβολικός αριθμός ακτινίδιων και χυμού ακτινιδίου θα μοιράζεται στους επισκέπτες .

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αποτίμηση της Επιστημονικής Διημερίδας με τίτλο «Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο» - Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης

Επιστημονική διημερίδα “Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο” – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα