Απόκριες στη Ραψάνη



ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗ ΡΑΨΑΝΗ

       Οι απόκριες ήρθαν ξανά και η Ραψάνη μας «ντύνεται» στα αποκριάτικα, «οπλίζεται» με κέφι , χαρά και αντοχή για ατέλειωτο ξεφάντωμα

·       Το Σάββατο 1 Μαρτίου , το πρωί στους χώρους της Δημοτικής βιβλιοθήκης Ραψάνης οι μικροί μας φίλοι θα κατασκευάσουν αποκριάτικες μάσκες και χαρταετούς και το βράδυ ο Μ.Σ. Ραψάνης διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στο μαγαζί Κρασομάνα  με ζωντανή μουσική της ορχήστρας του Θοδ. Δρογκούλα.

·       Την Κυριακή 2 Μαρτίου , το απόγευμα θα γίνει το κάψιμο του καρνάβαλού , τα παραδοσιακά Σουρούκια , και οι γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Ραψάνης θα τραγουδήσουν αποκριάτικα τραγούδια στην πλατεία του χωριού.

·       Την Καθαρά Δευτέρα, παραδοσιακή φασολάδα και δωρεάν κρασί Ραψάνης για όλους . Η παραδοσιακή ορχήστρα του Θ. Καλουσή θα διασκεδάσει τον κόσμο και το χορευτικό του Χορίαμβου με τους Ραψανιώτες χορευτές του θα χορέψει το παραδοσιακό γαϊτανάκι στην πλατεία του χωριού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αποτίμηση της Επιστημονικής Διημερίδας με τίτλο «Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο» - Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης

Επιστημονική διημερίδα “Μ. Καραγάτσης: Προσεγγίσεις στον συγγραφέα και τον άνθρωπο” – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα